Uncategorized

Det du bør se etter når du kjøper ny vaskemaskin

0

Det er en rekke forskjellige vaskemaskiner på markedet. Det er mange ting du bør tenke på når du skal kjøpe en ny vaskemaskin som passer til deg og din families behov. Denne guiden vil ta for seg noen av de viktigste tingene du bør tenke på når du kjøper ny vaskemaskin.

Størrelse

Det høres kanskje åpenbart ut, men aller først må du tenke på vaskemaskinens størrelse. Aller først er det lurt å måle hvor mye plass du har tilgjengelig for en ny vaskemaskin. Mål derfor for både høyde og bredde.

Frontmatet vs. toppmatet

Når du kjøper ny vaskemaskin har du som regel valget mellom en frontmatet og toppmatet vaskemaskin. En frontmatet eller frontbetjent vaskemaskin betyr enkelt og greit at det er på fronten du legger inn vasken din. Med en toppmatet vaskemaskin legges klesvasken i fra toppen og passer svært godt i rom hvor det er liten plass. De toppbetjente vaskemaskinene har samme kapasitet som en vanlig frontbetjent vaskemaskin, men er utstyrt med to lokk, et trommellokk og et innvendig.

Kapasitet

Når du skal kjøpe ny vaskemaskin er det viktig at du tenker på dens kapasitet. Vaskemaskinens kapasitet avgjør mengden klær som passer i maskinen og er oppgitt i kilo. Kapasiteten varierer som regel alt i fra 5kg til 12kg. Når du skal finne ut av hvor stor kapasitet du trenger bør du tenke på hvor stor familie du har, og hvor ofte du må gjøre klesvasker.

Er du på utkikk etter ny vaskemaskin?

Siden du leser dette, er du sikkert på utkikk etter en ny vaskemaskin. For et variert utvalg av vaskemaskiner kan du besøke skousen.no. Skousen har over 60 år med erfaring med hvitevarer og har vaskemaskiner i alle prisklasser. Om du foretrekker å handle på nett, finner du et variert utvalg av hvitevarer og annet husholdningsutstyr på skousen.no.

Spennende kjøkkentrender i Norge i 2019

Previous article

Renover badet til en rimelig pris

Next article

You may also like