Uncategorized

Det du må huske på når du velger ny robotstøvsuger

0

Mange nordmenn har oppdaget nytten med robotstøvsuger, som kan hjelpe deg med å holde boligen ren og pen. Det kan være utfordrende å navigere i det brede utvalget robotstøvsugere, med alt fra svært enkle modeller til en mer funksjonsrik robotstøvsuger med mopp. Alle hjem er unike, det betyr åpenbart også at du må gjøre individuelle vurderinger når du skal velge robotstøvsuger.

Velg en robotstøvsuger med god effekt og nyttige funksjoner

De absolutt rimeligste robotstøvsugerne koster bare noen hundrelapper, men de vil sannsynligvis ikke være til mye hjelp i hverdagen. Som minimum bør du se etter en robotstøvsuger som har automatisk lading ved egen dokkingstasjon, kombinert med tilstrekkelig effekt og smart programvare. I en minimal hybel kan det kanskje være nok med en modell uten appstyring, men det vil være svært begrensende.

I 2022 er det også mange som vurderer robotstøvsuger med mopp, en kombinasjon som gir deg ekstra hjelp i hverdagen. En daglig runde med mopp vil gjøre den ukentlige rengjøringen mye enklere.

Integrasjon med smarthjem og andre ekstrafunksjoner

Appstyring er som nevnt tilnærmet obligatorisk i 2022, med tanke på at du må ha mulighet til å programmere tidsplaner og tilsvarende. Det betyr også at robotstøvsugeren er koblet opp mot en skytjeneste, som igjen kan være kompatibel med for eksempel Google Home. Individuelle ønsker og behov er avgjørende, noen vil ha en robotstøvsuger som «bare funker», men ta med kompatibilitet med ulike plattformer i beregningen.

Noen robotstøvsugere har dessuten funksjoner knyttet til for eksempel soner som ikke skal rengjøres, og andre avanserte løsninger som lar deg skreddersy rengjøringen. Slike ekstrafunksjoner kan være ekstra interessante hvis du har en stor bolig. Avslutningsvis et tips til dyreeiere: se nøye etter oppgitt sugekraft og evne til å fjerne hunde- eller kattehår. Daglig støvsuging kan gjøre underverker med innemiljøet, og det vil være deilig å komme hjem til et rent og nøye støvsugd hjem.

Få jobben gjort med smarte testvinnende verktøy

Previous article

Hva er IPL-hårfjerning, og hvordan fungerer det?

Next article

You may also like