Uncategorized

Hva er IPL-hårfjerning, og hvordan fungerer det?

0

Artikkelen er sponset.

IPL hårfjerningsbehandling bruker konsentrert lysenergi for å lasermålrette melaninet (eller pigmentet) i hårsekken og skaftet. Laserlyset blir deretter absorbert av melaninet og omdannet til varme. Denne termiske energien bryter ned strukturen som støtter håret, skader og til slutt ødelegger hårsekken og pæren, og hemmer fremtidig hårvekst.

Lengden på behandlingen vil avhenge av størrelsen på området som behandles. Vanligvis kan du være inn og ut av hårfjerningsbehandlingen innen 15 til 30 minutter. Behandlingstiden er kortere for mindre områder, for eksempel hårfjerning i ansiktet, og lengre for hårfjerning på større områder av kroppen, for eksempel bena eller overkroppen. Disse raske behandlingene kan enkelt planlegges innenfor en lunsjpause eller mellom avtaler, og det er ingen nedetid etterpå.

Antall behandlinger for å oppnå permanent hårfjerning vil avhenge av den naturlige hårfargen, grovheten og vekstsyklusen til behandlingsområdet. Vanligvis er mellom 6 og 8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom nødvendig for permanent hårfjerning.

Hva du kan forvente under din første IPL hårfjerningsbehandling

Å begynne en ny behandling kan noen ganger gi deg usikre magesvirvler eller «hvordan det kommer til å bli» nervøse følelser. Så før du bestiller din første time, vil vi at du skal forstå nøyaktig hvordan hårfjerning med IPL fungerer! Les mer her for å finne ut det du trenger.

Ordet «laser» kan fremkalle alle slags syke og bekymringsfulle følelser før en første hårfjerningsbehandling. Sannheten? De fleste rapporterer at de opplever noe ubehag mens laseren retter seg mot håret. Dette er midlertidig, mildt og håndterbart. Du kan føle en lett prikkende eller stikkende følelse som bør forsvinne raskt etter at hver laser har målrettet hårfjerningsområdet.

Den gode nyheten er at laser hårfjerning gjør mindre vondt jo flere økter du har, fordi med hver hårfjerningsbehandling blir mengden hår mindre og hvert enkelt hår lysere. Men hvis det er for lenge mellom behandlingene, opplever noen at de er litt mer følsomme.

Det du må huske på når du velger ny robotstøvsuger

Previous article

Hva slage glidemiddel trenger man for analsex?

Next article

You may also like