Shopping

Hvilken utedusj er det beste valget for akkurat deg?

0

Varme sommerdager fører til at mange nordmenn vurderer en utedusj i hagen, og det finnes mange forskjellige modeller å velge mellom. For noen er kanskje en kjapp dusj med hageslangen nok, men det finnes også utedusjer som gir deg akkurat den samme komforten som i dusjen på badet – kombinert med en fantastisk opplevelse under åpen himmel.

Velg dusj etter behov og plassering

Ingen hager er like, og alle familier har også unike behov. Det betyr at valg av utedusj alltid bør begynne med å se på hva du egentlig ønsker fra dusjen. Rask avkjøling en varm sommerdag er et åpenbart bruksområde, men det finnes mange andre:

  • Hvis du allerede har basseng i hagen, er det greit med en dusj til vask både før og etter bad. Det kan dessuten gjøre bassenget mer hygienisk, og redusere behovet for bruk av kjemikalier.
  • Jobber du mye i hagen, eller kommer tilbake skitten og møkkete fra en løpetur eller gåtur i skogen? Da kan det være smart å kunne ta en kjapp dusj allerede hagen. Kanskje du til og med kan skylle av hunden før dere tar finvasken innendørs.

Plassering er viktig, da den avgjør hva du kan bruke dusjen til. Det er smart å plassere dusjen lett tilgjengelig, men samtidig er det fint med en levegg og kanskje dør.

Ikke glem utedusj på hytta

Utedusj er ikke bare en god løsning hjemme, det kan også være smart med en utedusj på hytta. Det gjelder ikke minst hytter der det ikke finnes strøm, da kan en utedusj drevet med gass gi komforten et skikkelig løft.

Slike utedusjer basert på gass er dessuten svært kompakte, slik at de enkle å ta med seg og plassere. Dessuten gir gass umiddelbar varme, slik at du aldri trenger å vente på varmtvann til en deilig dusj. De mange alternativene, både til utedusj hjemme og på hytta, gir mange muligheter.

Gjør livet enklere med gode tilbud

Previous article

Få jobben gjort med smarte testvinnende verktøy

Next article

You may also like

More in Shopping