Shopping

Skånsom styrketrening åpner opp trening for nye målgrupper

0

Det er dessverre fortsatt mange som assosierer styrketrening med svulmende muskler, doping og lugubre treningssenter der topptrente atleter løfter hundrevis av kilo. Det er så langt fra sannheten som det er mulig å komme – styrketrening er virkelig for alle.

Derfor er styrketrening så viktig

Styrketrening har en rekke helseeffekter, og jevnlig styrketrening bidrar til å styrke både muskler, ledd og skjelett. Det betyr igjen at styrketrening ikke handler om å bli sterkest mulig, men om å bygge opp en sunn og frisk kropp. Det er mot bakgrunn av dette som styrketrening med treningsstrikker, se noen eksempler på https://billigfitness.no/collections/treningsstrikk, kan være minst like nyttig som styrketrening med tunge manualer.

Styrketrening passer for mennesker i alle aldre. Det er kanskje spesielt mer tilgjengelige treningsformer, som trening med strikk, som virkelig kan åpne opp styrketrening for nye målgrupper. Det er aldri for sent å begynne med styrketrening, og dessuten kan trening bidra til å redusere og lindre en rekke forskjellige tegn og symptomer på alvorlige sykdommer. Det gjelder alt fra depresjon og leddgikt til diabetes og ryggsmerter.

Begynn med styrketreningen allerede i dag!

Det er svært enkelt å falle for fristelsen, og utsette treningen til i morgen. Det gjelder både styrketrening, jogging eller en enkel gåtur, og man skal ikke undervurdere hvor mye viljestyrke som må til for å virkelig komme i gang. Da er det viktig å huske på alle de positive effektene, noen av de vil også være nesten umiddelbare.

Trening hjemme gjør også styrketrening mer tilgjengelig for alle og enhver, og det kan forhåpentligvis også gjøre terskelen for å begynne med styrketrening lavere. Alt som kan bidra til at en større andel av nordmenn trener styrke monner, og det er for eksempel viktig at eldre introduseres for styrketrening – både hjemme og på institusjoner. Det vil bidra til et sunnere liv og bedre livskvalitet.

Lyskilder med LED raser nedover i pris

Previous article

For menn, til menn

Next article

You may also like