Uncategorized

Spennende kjøkkentrender i Norge i 2019

0

Markedet for kjøkken er en spennende blanding mellom trender og klassiske valg. Mange nybygg leveres med relativt anonyme hvite kjøkken som standard, og de mer rustikke kjøkkenløsningene i heltre forsvinner heller aldri fra markedet.

Det finnes en rekke ulike norske og utenlandske leverandører på markedet, og danske AUBO er et eksempel på en kvalitetsleverandør som tilbyr kjøkken i flere prisklasser.

Minimalistiske kjøkken eller kombinasjoner av tre?

En trend som holder koken i kjøkkenmarkedet, er minimalistiske løsninger. Til å begynne med handlet det om å gå vekk fra heltre og mer rustikke løsninger, en trend nå er at også håndtak og knotter forsvinner. Helt rene overflater gir et rolig inntrykk på kjøkkenet og er dessuten enkelt å holde rent.

Likevel skal vi ikke helt avfeie tre som en pen løsning også på et moderne kjøkken. Trematerialer i ulike nyanser kan også brukes på en sorts «minimalistisk måte», og hvis du blander mørk eik med røffe betongoverflater og metall er det ikke mye som ligner på gamle kjøkken i tre fra 70-tallet.

Dyrk mat selv på kjøkkenet

Hvis du bygger et helt nytt kjøkken, kan det være spennende å få med noen element som gjør hjemmet ditt mer bærekraftig og sunt? Det finnes flere ulike løsninger for å dyrke egne urter og grønnsaker på kjøkkenet, for eksempel i form av kule løsninger på veggen. Det kan koste noen kroner å få på plass en slik løsning, men den kan forandre hele uttrykket til kjøkkenet og gjøre det til en grønn oase.

Du bør dessuten tenke over oppbevaring på kjøkkenet. Gode kjøleskap er viktig, og du bør definitivt sette deg inn i alle detaljer i forhold til hvordan kjøleskapet kan hjelpe deg med å passe på at maten får så lang holdbarhet som mulig. Både temperatur og fuktighet er viktig, og noen kjøleskap har til og med antibakterielle egenskaper.

Kvinner er generelt smarte når det gjelder penger

Previous article

Det du bør se etter når du kjøper ny vaskemaskin

Next article

You may also like