Dingser

Vibrerende hva?

0

Vibrerende truser har gått fra billige nyheter til super high-tech de siste årene, og vi elsker det for dem! Mens begrepet «vibrerende undertøy» pleide å bety dårlige one-size-fits-definitely-not-all undies og en meh… vibrator (som du ikke engang kunne styre med en fjernkontroll!), er det ikke tilfelle i dag, og det er vi takknemlige for. I dag er det flere og flere alternativer for inkluderende vibrerende underbukser, med bærbare trusevibrator som kan festes magnetisk til underbukser for en universell passform, til vibes som kan styres via smartklokke eller apper i tillegg til inkluderte fjernkontroller. For ikke å nevne at vibratorene i seg selv har blitt kraftigere og langt mindre for mer skjønn.

Hvis du er i et forhold og vil kontrollere kjæresten din offentlig eller å ha en fantastisk date enn en kjedelig, kan du gi henne en vibrerende truse. Hun kan ha på seg trusa og følger med deg for å shoppe, filme og en lang tur.

Du holder den trådløse fjernkontrollen med deg, og hvis du vil få henne til å vibrere, trykk bare på overraskelse. Hun vil plutselig føle vibrasjonen, og siden hun er ute i offentligheten, prøver hun å kontrollere følelsen og oppfører seg normal. Det ville være gøy, og hun vil definitivt nyte det.

Hvis du vil lage en vibrerende truse, så kjøp en trådløs kulevibrator, lag et lite klutvedlegg på bunnen av trusen, der klitoris berører og det er det.

En annen bonus med trusevibrator er deres allsidighet – du trenger absolutt ikke å begrense leken med disse lekene til å bare brukes med underbukser. Disse vibratorene kan også doble som eksterne parleker når du holder vibratoren mot vulva under partnerskap med penetrerende sex.

Hvor vibrerende truser kan krydre sexlivet ditt

Hvorfor kan det være så varmt å ha på seg vibrerende truser? For det første kan vibratorer generelt gi deg mye glede. Ifølge Dr. Jess er de fleste kvinner mer sannsynlig å oppleve en orgasme når de bruker en vibrator. En vibrator er i stand til å bevege seg med en mer jevn hastighet og mønster enn en hånd eller penis. I tillegg har vibratorer en tendens til å fokusere på å stimulere klitoris, noe som er nødvendig for mange kvinner å få en orgasme.

Trusevibratorer er mer enn det. De lar deg diskret ha på deg og ta med deg leken og gleden din uansett hvor du vil. Det kan bety fra rom til rom i ditt eget hus eller leilighet. Men takket være fjernkontroll eller en Bluetooth-tilkoblingsapp, De fleste vibrerende truser kan brukes utenfor hjemmet ditt til offentlig lek, slik at du eller en partner kan fikle med vibrasjonsintensiteten og hastigheten uten å måtte gå i undertøyet.

Det kan være bra å ha på seg et par vibrerende truser mens det handles daglig. Du kan late som om du ruller på Instagram eller får noe fra vesken din – når du virkelig øker hastigheten på vibratoren. Det er veldig bemyndigende å eie seksualiteten din på en slik tabu måte som den.

Fordi du kan bruke dem offentlig de kan tilfredsstille vår indre voyeur og indre ekshibisjonist. Mens ekshibisjonisme og voyeurisme kan være vanskelige fantasier å vekke til live (offentlig sex er ulovlig, og det kreves samtykke hvis du ser på at noen har sex eller har sex foran dem), men trusevibratorer gjør det mer diskré. Du kan ha på deg en trusevibrator til favorittrestauranten din, slik at du kan gå av og partneren din kan se deg gå av under bordet, helt håndfri.

En annen fordel: Ved å bruke en truse vibrator som har en fjernkontroll kan du dyppe tåen din inn i en verden av kinky sex. Du overgir bokstavelig talt kontrollen til partneren din, noe som absolutt er spennende.

Også menn kan holde seg unge!

Previous article

Gjør et godt kjøp når du velger vinskap – finn en godt testet og utprøvd modell

Next article

You may also like

More in Dingser